Orice balaur poate fi îmblânzit

Balaurii pot fi îmblânziți!

Bine v-am regăsit după lunga mea călătorie!

Am fost plecată în ultima perioadă în multe locuri străine mie până acum, însă am revenit cu și mai multă cunoștință, înțelegere și iubire!

UNDE AM FOST?


Am fost în locuri care mult timp nici nu am crezut că există. În locuri îndepărtate, multe dintre ele exotice, chiar sălbatice, nelocuite, necucerite, împânzite de o junglă asemănătoare pădurii amazoniene- pline de natură, de necunoscut, de pericole, de frumos și farmec- locuri neîmblânzite.
A fost înfricoșător de multe ori și exploziv de îmbucurător alteori.
Am trăit experiențe de-a dreptul șocante, dezamăgitoare și înălțătoare în același timp. Am înfruntat cele mai dese păduri, cu copaci umblători, rădăcini târâtoare și ceață care orbește.
Am murit și renăscut de zeci de ori, în zeci de feluri și în zeci de situații (experiența moarte-naștere- moarte este explicată în cartea Femei care aleargă cu lupii scrisă de Dr. Clarissa Pinkola Estes)

ȘI TOTUȘI UNDE AM FOST?

În interiorul meu. În palatul minții și în adăpostul inimii. Am intrat de această dată mult mai adânc decât dățile trecute.
Am prins balauri și monștrii cu 3 capete sau poate chiar 10 capete care se transformau în dragoni ce scuipau flăcări.
I-am îmblânzit și am stat la o poveste cu ei sorbind din ceaiul proaspăt făcut de mama balaur.
Mi-a fost benefică această călătorie și mult prea necesară. O recomand tuturor!
Acum am revenit, cu promisiunea din partea balaurilor, monștrilor și dragonilor că vor sta liniștiți și își vor bea ceaiul, regulat, la amiază… atâta timp cât nu calc strâmb și stau în odaia inimii și nu intru din nou în abisul minții… în ego!
Și vă garantez că acest loc există cu adevărat!
Este în interiorul fiecăruia.

Deci sunt aici , acum!

Dacă vreți sa aflați mai multe despre cum am îmblânzit eu balauri, dragoni și monștri veniți alături de mine în grupul Younique now
Curaj că altfel apar balaurii!😅

2 gânduri despre „Orice balaur poate fi îmblânzit

Comentariile sunt închise.