Ca să fii complet ,renunță!

Nu mai e nevoie de nimic de adăugat în mine, creatorul m-a creat complet, la fel ca pe oricare din noi, în schimb e nevoie să las câteva lucruri ce le-am adunat de-a lungul anilor, lucruri care nu fac parte din completul eu, creat de creator.
Putini sunt cei care au curajul sa spună lumii : -să știi că nu mi-e tocmai bine, cei mai mulți ascund partea asta…. Toți sunt zen în exterior.

Și uite asa, azi eu îmi asum și spun: Eu nu sunt tocmai bine întotdeauna. Am urcușuri și coborâșuri, sunt pe un drum al căutări mele, am în interiorul meu și furie și frustrare și invidie, tristețe și lipsa de energie dar în acelas timp nu renunț si părțile astea negative sunt cele la care este necesar să renunț pentru că acestea nu creatorul mi le-a dat ci eu, egoul meu le-a creat dea lungul anilor. Pe drumul care l-am ales să îl parcurg sunt convinsă că voi găsi liniștea, iubirea, iertarea. Însă acest drum nu e drumul pe care îl văd mulți, acest drum ales de mine sunt eu. Da, drumul sunt eu. Pentru ca doar în interiorul meu pot găsi pace, liniște, iubire fericire și iertare.
Și recunosc că am momente când sunt o bombă care ticăie și dacă cumva reușește cineva să declanșeze ceasul nu mai sunt acea persoană calmă, bună,răbdătoare , dar acest lucru se întâmplă pentru că asta am învățat, asta am văzut… Și acum mulțumesc pentru asta.
De ce? Pentru că așa am învățat cât de important este sa îți păstrezi energia. Devenind nervoasă, iritată, frustrata și multe altele de fapt îmi trimit toată energia să susțină aceste sentimente, iar pentru părțile pozitive, pentru iubire de unde să mai fie energie?!
Ce risipă! Ce epuizant! Acum râd…. Dar cândva în loc de râs îmi trimiteam energia la polul opus.
Și pentru că pregătesc ceva frumos pentru voi pentru noi toți, in viitorul apropriat, îmi dau seama că am nevoie de energie așa că voi renunța la amărăciunea ce o susțineam eu cu propriile mele mâini în viața mea și aleg iertarea, în primul rând a mea apoi a celorlalți. Mult timp aveam impresia că trebuie să adaug ceva în viața mea, că ceva lipsește însă azi realizez ca de fapt e necesar sa fac spațiu în interiorul meu pentru energia curata, plină de viață. Azi aleg să renunț la toate resentimentele față de persoane, lucruri sau orice altceva. Azi renunț la tot ce nu îmi este de folos. Renunț la a îmi mai epuiza energia făcând scenarii cu oameni pe care eram supărată…. Mă eliberez pe mine! Știu în acelaș timp că sentimemtul  de iertare, eliberare, iubire, liniște vin în timp, prima e alegerea apoi urmează sentimentul. Eu am ales! E o lucrare în progres…

…Downloading…


Consider că cel mai mult am de lucrat la iertare, pentru că aici am simțit multă vreme că sunt o victimă, că merit dreptatea care nu mi se dă, trebuie să fiu apreciată, ridicată in slăvi pentru ceea ce am făcut . Ceva în genul ,sunt o victimă și merit o statuie…. Însă îmi dau seama că tocmai aici e cheia…. Merita să port toată această nedreptate cu mine, merită să îmi focalizez toată atenția și energia pe ceea ce mi-au făcut alți rău, pe ceea ce m-a rănit, merită să mă epuizeze de energie toata această nedreptate, victimizare? Eu nu sunt o victimă până la urmă, nimeni nu m-a învins oricât rău mi-a făcut… de fiecare data m-am ridicat , cei drept m-am ridicat alta, mai dreaptă, mai adunată, mai sigură, mai puternică , astfel eu am schimbat gândirea, o victimă este victimă doar până hotărăște să fie învingătoare. Eu am un vis…. frumos, însă visul meu îmi cere toată atenția iar pana acum atenția și energia mea se focalizau în victimizarea mea…. STOP! Azi hotărăsc să ies din cercul victimizări pentru că am învins si aleg să las toate cele negative să iasă din mine pentru a face loc …. loc pentru mine, cea care sunt cu adevărat.
Vai de când am așteptat să pot scrie un astfel de articol, să fiu pregătită pentru el, să simt ceea ce scriu și e chiar eliberator. Iar drept urmare cred că a fost cel mai rapid articol ce l-am scris, pentru ca ideile pur și simplu au curs, veneau fără oprire.

Vă îmbrățișez pe toți și stați pe aproape, noutățile apar!