Azi! Doar atât!

Drumul numit „mai târziu” duce la un loc numit „niciodată” … Prin urmare, gătește-ți azi ceva pentru „ocazii speciale”, bea din cele mai frumoase cești și poartă cele mai bune lucruri. Nu lăsați pentru mai târziu tandrețea, amabilitatea și grija. La urma urmei, o persoană fericită poate face orice, scrie Angela Bantovskaya.

O da, ce ma regăsesc acum în aceasta descriere, și ce îmi place. E atât de plăcut sa fi fericita și sa te bucuri de toate minunile acestei lumi.

Toată viata mea aveam tendința sa ma pedepsesc, pedepse în genul nu mănânc asta ca nu se cuvine pentru ca…., sau nu ma îmbrac asa ca nu se potrivește, dar hei, de ce sa nu ma îmbrac cum îmi poftește inima, pe cine supăr? Lumea? Dar eu, ca sunt supărată ca nu ma îmbrac cum vreau nu contează? Ba da, contează, cel mai mult.

Iar desertul? Îl lăsăm întotdeauna ultimul? Se lasă așteptat! Pai nu mai are nici un farmec…. Când ești satul îți iei desertul și nu mai poți, îl mănânci cu chiu cu vai dar și după aceea îți este rău că ai mâncat prea mult, nu reușești sa te bucuri de el pt ca lumea zice ca trebuie mâncat ultimul. Ei na, nici un trebuie nu îmi mai sta in cale. Azi mănânc prima oara desertul și după aceea restul dacă mai vreau, dacă nu asta e…. Sa îmi fie de bine felul trei. Pana la urma de ce sa nu fiu sigura ca savurez desertul acum, poate peste 5 minute nu mai sunt și uite asa am ratat ce e mai bun…. Pentru simplul fapt ca lumea zice sa lăsăm la urma tot ce e mai bun.

Și acum gândind la scara mai mare, asa facem cu toate în viata, ma duc mâine la coafor ca azi am altele, ma înscriu la anul la curs ca anul asta am altele, mai trag tare câțiva ani, muncesc, și după aia ma bucur de anii ce ii mai am. Ce ani? Știi tu cât vei trai sigur? Poate tragem aiurea pentru a avea la bătrânețe…. Și bătrânețea numai bine a venit, ca a și plecat….

Apoi mai e și chestia, îmi iubesc mâine copilul ca azi muncesc sa am sa ii cumpăr jucării de milioane, pe care nici măcar nu le baga înseamă, sau îmi îmbrățișez mâine soțul ca azi sunt prea obosita și stresata…. Care mâine? Unde e mâine? Ești sigura ca mâine exista?

Trăiește azi, fa azi, mergi azi, mănâncă azi, iubește azi, săruta azi, îmbrățișează azi, bucurate azi… Pe acum îl avem, pe mai târziu posibil sa nu îl mai prindem!