Pur și simplu, mulțumesc!

Lecția despre care am sa va povestesc azi este despre a mulțumi!

Am învățat sa mulțumesc pentru ca a fost necesar sa fiu recunoscătoare pentru ceva ce nu mi-am dorit, am învățat prin metoda grea sa fiu recunoscătoare.

Sa spui mulțumesc pentru lucrurile negative din viata ta, aceasta este cea mai grea parte. Atunci când suntem nefericiți, când suntem doborâti din picioare de către persoane care atunci le considerăm rele, nu vrem sa spunem mulțumesc. Dar astea sunt momentele care sunt importante, oprește-te o clipa și închide ochii, simte durerea, apoi gândește-te ca datorita durerii poți vedea dincolo de ea, pentru ca durerea este rana pe unde întra lumina.

Asa ca, oricât de doborât, nefericit și oricât de prost merg lucrurile, ridică-te și mulțumește pentru ceea ce ai acum și pentru ceea ce te-a învățat aceasta durere.

Când am avut puterea sa fac acest lucru, sa mulțumesc unei persoane pentru raul care mi l-a făcut, a fost momentul în care am realizat ce lucruri minunate am în viata mea de care nu ma bucur și ce lucruri minunate m-au învățat aceste ființe, cărora le mulțumesc!

Când am avut puterea sa mulțumesc pentru raul din viata mea, mi-am dat seama ca defapt să mulțumesc este minunat.

Azi:

Mulțumesc pentru toate ușile închise, pentru ca asta înseamnă că o alta cale mai buna exista undeva pentru mine

Mulțumesc pentru toate respingerile pe care le-am primit, pentru ca datorita lor am învățat ce e răbdarea și acum știu ca ceva mai potrivit pentru mine va veni în viata mea.

Mulțumesc pentru toate piedicile, pentru toate direcțiile pe care am fost, astfel acum știu ca am mai multe opțiuni.

Mulțumesc pentru toate finalurile, asa am avut curajul sa încep ceva nou.

Astazi:

Mulțumesc pentru ceea ce am, pentru sănătate mea și a celor dragi, pentru ziua de azi, pentru faptul ca pot sa fac o plimbare și pot îmbrățișa.

Sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile mărunte, și îmi doresc ca și alți sa guste din bucuria recunoștinței. Din acest motiv nu ezit sa îmbrățișez, sa scriu un mesaj de mulțumire sau sa îmi surprind plăcut persoanele dragi mie cu gesturi frumoase.

Astăzi mulțumesc pentru ca pot. Pot orice îmi doresc!

O alta idee ce am conștientizat-o, este faptul ca majoritatea, suntem concentrați pe problema și nu pe obiectiv, majoritatea suntem concentrați pe nemulțumirile pe care le avem în loc sa apreciem ceea ce avem. Dacă luam simplul cuvant: NEMULȚUMIRE și eliminam pe NE, ce rămâne? MULȚUMIRE!

Asa ca lasă nemulțumirile și vezi ce rămâne în viata ta!