Reconectarea cu tine

Iată 9 sugestii pentru a te uni cu tine și a-ți trăi viata din acest loc :

1. Cunoașterea

Cunoaște-te pe tine însuți. Atunci când tu știi de ce reacționezi într-un anumit fel într-o anumita situație, când după lungi observații a propriulul Eu, încetezi sa mai cauți scuze și acționezi, când găsești „curaj” sa faci, în loc sa te plângi, atunci ajungi sa te cunoști.

2. Acționează în orice moment cum ar acționa Sursa ta.

În momentul prezent pentru mine Sursa mea este iubirea. Atunci când îmi caut scuze sau sunt într-o stare mai negativa, ma întreb, : Ce ar face iubirea acum? Găsesc întotdeauna răspunsuri surprinzătoare.

3. Stai de vorba cu mintea ta.

Când conștientizezi ca faci anumite lucruri automat și nu pentru ca asa ar fi răspunsul tău, spune-i mintii tale ca de acum vei analiza și răspunde reacțiilor în loc sa automatizezi totul. De exemplu poate fi vorba de un tic. Când te observi făcând un tic, vorbește cu mintea ta, și spune-i ca nu ai nevoie de acest gest. Faptul ca ești blocat în reacții automate se poate dizolva prin comunicare (tu cu mintea ta).

4. Păstrează tacerea

„Am descoperit ca toata nefericirea oamenilor provine dintr-un singur fapt, și anume ca nu pot sta tăcuți în camerele lor”. Blaise Pascal

Învață să îți faci timp în fiecare zi, măcar câteva minute, și sa reflectezi în liniște. Când ajungi sa auzi cum liniștea vorbește, starea ta va fi una de beatitudine. O stare de trait, nu de descris.

5.Reorganizeaza-ti mediul

Oamenii, de obicei își schimba starea în funcție de cei din jur. Dacă te afli într-un loc plin cu oameni pesimiști și starea ta va fi la fel, în schimb dacă cei din jur sunt optimiști, la fel vei fi și tu. Sa nu uitam ca puterea de a fi optimiști și plini de viata, este în noi, în fiecare. Tu ești cel care hotărăște în ce mediu stai.

Mediul care te înconjoară să reflecte modul în care vrei sa arate viata ta. Aceasta energie face sa atragi oameni la fel ca tine.

Alege sa petreci timp în natura, sa asculți muzica de calitate, sa fi înconjurat de oameni cu suflet frumos și de iubire. Alege tu, nu lasă pe alții sa o facă în locul tău.

6. Întoarce-te la natura

Natura nu are nevoie de noi, în schimb noi avem nevoie de ea. Natura are toate răspunsurile, dacă petreci timp în natura și o întrebi, ea sigur îți va răspunde, tu doar deschide urechile sa o auzi.

7. Practica un hobby

Cauta-ți un hobby. Ca e dans, pictura, pescuit, cantat, călătorii, yoga sau orice altceva. Fi atent sa alegi ceva ce te lasă să fi tu, fără măști, ceva ce faci din plăcere și te relaxează. Un hobby te ajuta sa te găsești, te poate deconecta de la măștile false ce le punem în viata de zi cu zi. Te scoate din monotonie.

8. Asigurate ca relația cu Sursa, este primordiala

Copiii, soțul, părinții, prietenii sunt importanți, totuși pune-te pe tine pe primul loc, și atunci când faci asta, retrage-te în tăcerea din interior și trimite ego-ul la plimbare ca să nu îți poată influenta deciziile.

9. Pune-ți intrebari

Atunci când ești la o intersecție în viata, sau îți cauți scuze de tot felul pentru a nu acționa, aplica metoda intrebarilor:

-E adevărat sau eu îmi creez aceasta problema?

-De unde vine problema? Cu ce asociez aceste sentimente? Ce mi s-a întâmplat în trecut?

-Cum ar fi viata mea dacă nu as folosi scuzele?

-Cum îmi consolidez felul real de a fi? (fiind atent).

Sau alte mii de întrebări.

Esenta este sa găsești răspunsuri care te ajuta sa dai jos măștile și sa te unești cu tine!