Noi, femeile suntem de vina!

Sunt sigura ca datorita titlului, vor da click și bărbații pe acest articol. Și ma bucur pentru ca poate asa vor înțelege și ei câteva lucruri.

Exista multe povesti, citate și alte scrieri prin care bărbați se plâng ca nu pot înțelege femeile.

Hei, ce e atât de greu de înțeles? Totul se rezuma la câteva fapte:

-Timpul oferit femeilor

-Afectiunea oferita femeilor.

-Aprecierile oferite femeilor.

De ce spun asta?

Greu de înțeles…. Pentru ca stam ore în șir în încăperea denumita toaletă, baie sau cum vreți voi, pentru a ne aranja, asta bineînțeles după ce am stat juma’ de zi la salon ca să ne curatam tenul, sa ne spargem coșurile sa ne scoatem punctele negre, și au mama ce mai doare, da au, doare! După ce am răbdat pe propria piele epilatul cu ceara care din nou….. Auuu (în momente de epilat se închid geamuri și uși ca altfel populația din jur va spune ca e un salon de tortura defapt). Și apoi sa va povestesc de câte creme și loțiuni și seruri și măști, vai dar câte…. Și coșurile tot apar, iritarea după epilare e tot acolo, dar nu ne lăsăm și continuam bătălia și scoatem armele grele: înfometare și sala și masaje (dureroase de altfel), tatuaje, implanturi și botox și câte și mai câte. Și toate pentru a arata bine la brațeta voastră…. Bărbaților.

Și care e replica voastră când ne facem apariția sclipitoare:

-În sfarsit ești gata! Nu tu apreciere, nu tu afecțiune, nu tu timp acordat pentru a ne admira!

Dar femeilor! Noi suntem de vina!

De ce o facem pentru ei! Ce mișto ar fi sa o facem pentru noi! Sa ne acordam timp, afecțiune și apreciere noi noua! Apoi treaba lor ce vor face cand în loc de juma’de zi de pregătire vor aștepta o vesnicie.

Noi, femeile suntem frumoase și speciale! Bărbați, învățati sa apreciați femeile altfel vai de capul vostru!

(promit ca voi scrie un articol și în favoarea bărbaților în viitor)